Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis

Chengdu TCWY New Energy Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit de installatie van het zuurstofgas voor verkoop
Van goede kwaliteit de installatie van het zuurstofgas voor verkoop
12000Nm3/h radertje-psa-H2 was van TCWY gelanceerd met succes in Zuid-Korea in 2015, heeft het regelmatig meer dan drie jaar gelopen, zijn zijn prestaties stabiel en betrouwbaar, ons eind - de tevredenheid van de gebruiker bereikt nieuwe hoogte! -M. Lee, de afgevaardigdemanager van Daesung Industrial-Gasco., Ltd Zuid-Korea.

—— LEE

Wij ontvingen een compressor van de zeer goede kwaliteitslucht vorige maand van TCWY, enkel als beloofden zij, is alles perfect! De machine loopt goed, verstrekte TCWY hun snel na de verkoopdienst, professionele technische ondersteuning, en opleiding. TCWY is een vertrouwens waardige partner, denken wij om met hen voor het volgende PSA project te werken.

—— Somchai

Ik ben online Chatten Nu
  • lopende band

    Verschillende geavanceerde productielijnen om hoge precisiemateriaal, deklaag, het assembleren, evenals de behulpzame lijnen te vervaardigen om de klep, adsorbentia, katalysator te maken.

  • OEM / ODM

    Aangezien een belangrijke industriële leverancier van de gasoplossing, OEM&ODM beide beschikbaar voor al onze partners is, zal het hoge compatibele plan van A na ontvangstbewijs worden uitgegeven het project zoals druk, stroomtarief, zuiverheid, capaciteit, zo van onze klanten detailleert.

  • R & D

    Het centrum van R&D van TCWY werd gevestigd in 2013, dat met verkoopteam zeer nauw samenwerkt. De klant koppelt terug, worden de marktbehoeften en een andere informatie geleverd van verkoopteam op tijd elke week. Deze informatie vergemakkelijkt grotendeels ons R&D om onze kwaliteit te verbeteren, dienovereenkomstig ontwikkelt de nieuwe producten. En R&D van TCWY werkt ook met laboratorium van beroemde universiteit samen die ons sterke steun en instructies geeft.

Contactgegevens
Chengdu TCWY New Energy Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Leon

Tel.: 86-28-68731616

Fax: 86-28-68731617

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)